Superliga-programmet er frigivet: Her er overblikket
Foto: Michael Drost-Hansen/Polfoto
Superliga

Superliga-programmet er frigivet: Her er overblikket

Så er kampprogrammet for grundspillet i Alka Superligaen offentliggjort. Se det her.

De danske klubber i Alka Superligaen - dem er der 14 af nu - kan allerede begynde at lade op til denne sæson i landets bedste fodboldrække.

Kampprogrammet for den kommende sæson i Superligaen er nemlig netop blevet offentliggjort.  Eller det vil sige, at programmet for grundspillet er ude, fordi man af gode grunde ikke kan forudsige, hvem der er med i slutspillet og nedrykningsspillet.

Derfor er de første 26 runder på plads og offentliggjort, og dem præsenterer vi her.

Første runde byder på følgende opgør:

FC Midtjylland -Randers FC
SønderjyskE - AGF
FC København - Lyngby BK
Viborg FF - FC Nordsjælland
OB - Silkeborg IF
Brøndby IF - Esbjerg fB
AaB - AC Horsens

Derudover bliver det spændende med det, Superliga.dk kalder 'derby-days'. Der er tale om to derby-kampe i en runde - runde 7 og 22, hvor FC København og Brøndby IF, ligesom FC Midtjylland og Viborg FF mødes. Samtidig mødes FC Nordsjælland og Lyngby - de to andre sjællandske hold - Esbjerg - SønderjyskE mødes, AaB og AGF - klassiskeren fra Jylland. Oprykkerne Silkeborg og Horsens mødes i 22. runde, mes Silkeborg og Randers mødes i 7. runde OB og Randers spiller mod hinanden i 22. runde, og OB møder AC Horsens i runde 7.

Bemærk: Rettighedshaverne har endnu ikke fordelt kampene til tv, og derfor står alle kampe, som vil de blive spillet om søndagen. Det ændres senere, når kampene fordeles.

Hele programmet for den kommende sæson finder du herunder: