Portugals landstræner: Vi vil gøre befolkningen glade
Foto: Francois Mori/Polfoto
EM

Portugals landstræner: Vi vil gøre befolkningen glade

Portugals landstræner Fernando Santos udtaler, at hans spillere har tro på egne evner, og at portugiserne vil vinde EM for befolkningens skyld.

Portugal har aldrig vundet en stor turnering før. Fernando Santos og kompagni skal her til aften prøve at ændre den statistik ved at vinde over Frankrig i EM-finalen, som man er nået til efter fem uafgjorte i ordinær tid og en enkelt sejr over Wales i semifinalen. 

Klokken 21.00 i aften handler det om EM-finalen, og den ser Santos frem til med tro på egne evner og med forhåbningen om at gøre det portugisiske folk lykkelige. 

- Jeg har før sagt, at vores mål var at komme i finalen og vinde den. Vi har stor tro på os selv, for vi vil gøre det portugisiske folk glade. Vi vil give dem noget at fejre. 

- Det franske hold har kendte spillere med topkvalitet, som spiller på store hold rundt omkring i verden. Selvfølgelig kan den enkle individualist gøre forskellen, men vi har også et stærkt hold med individuelle spillere, der kan afgøre kampene, siger Santos til UEFA.com. 

Sidst, Portugal var i en EM-finale, tabte A Seleção med 1-0 til Grækenland. Det var tilbage i 2004 på Estadio da Luz i Lissabon.