Solbakken: Sportsligt tæt på optimal lodtrækning
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Solbakken: Sportsligt tæt på optimal lodtrækning

Ståle Solbakken er meget tilfreds med FC Københavns gruppe i Champions League.

FC København blev i dag trukket i gruppe G i Champions League, hvor man skal møde Leicester, FC Porto og Club Brügge. 

Den lodtrækning er Ståle Solbakken meget tilfreds med. Han kalder lodtrækningen for sportsligt tæt på optimal. 

- Sportsligt set er det tæt på at optimalt, når man ser hvilke modstandere vi ellers kunne have fået, og det var det præcis det jeg havde håbet på. Det er hold, som vi i hvert fald bør kunne tage point fra på hjemmebane, og så må vi se, hvordan det går i udekampene, fortæller Solbakken overfor fck.dk og fortsætter:

- De tre seneste gange vi har været i Champions League-gruppespillet har United, Barcelona og Real Madrid vist kun vundet tilsammen fire udekampe i gruppespillet, og det siger lidt om, hvor vigtigt det er at tage sine point på hjemmebane. Og vi har jo selv kun tabt én gang på hjemmebane i gruppespillet, lyder det fra nordmanden. 

Blandt andet skal FCK også stå overfor et par af klubbens tidligere spillere, og det bliver sjovt, er meldingen fra FCK-træneren. 

- Det bliver morsomt at stå over for Claudemir i Brugge og Daniel Amartey i Leicester igen, og Leicester har jo også Kasper Schmeichel, så det skal nok blive nogle attraktive og gode kampe for tilskuerne i Telia Parken, slutter han. 

FC København har tidligere mødt Club Brügge i Europa League, mens Løverne endnu ikke har mødt de engelske mestre Leicester samt portugisiske FC Porto.