For mange angribere i Randers: Vil vise sig til nytår
Foto: Ernst van Norde/Polfoto
Superliga

For mange angribere i Randers: Vil vise sig til nytår

Randers FC råder over hele fem angribere, men spørgsmålet er, om det er for mange?

Marko Mitrovic, Mayron George, Marvin Pourié, Viktor Lundberg og Mikael Ishak.

Hvis der er noget, de ikke går ned på lige foreløbig i Randers FC er det angribere. Kronjyderne har hentet tre nye af slagsen til klubben i løbet af sommeren, og da der ikke er forsvundet nogle den anden vej, giver det Randers-træner Olafur Kristjansson mange strenge at spille på. 

Det kan naturligvis vise sig at være en stor fordel, men omvendt bliver det også umuligt at gøre alle tilfredse. Det er et hovedbrud, som især sportschef Ole Nielsen sidder med, men han vælger at se glasset som halvfyldt i stedet for halvtomt.

- Vi har været på forkant med tingene, og vi kan lave nogle spændende angrebskonstellationer. Så må tiden vise, om de også er her alle fem, når vinduet lukker. Det er nok først til nytår, vi får svar på, om fem er for mange, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Han forventer en rolig lukning af transfervinduet.

- Vi har sagt farvel til syv spillere og fået otte ind, så vi har været på forkant og er godt tilfredse. Der har været noget interesse for Mikael Ishak, og det kan være, der kommer det igen, men det må tiden vise, siger Randers-bossen.

Mikael Ishak udtalte tidligere onsdag til tipsbladet.dk, at han bliver i Randers FC.