Landstræner smider angriber af det italienske landshold
Foto: Antonio Calanni/Polfoto
VM

Landstræner smider angriber af det italienske landshold

Graziano Pellè er ikke længere en del af det italienske landshold.

Man skal vise respekt for autoriteter.

Det kan den italienske angriber Graziano Pellè skrive under på, efter han fredag formiddag blev smidt hjem fra den italienske landsholdslejr. 

Forklaringen er, at han torsdag aften blev udskiftet i VM-kvalifikationsopgøret mellem Italien og Spanien, der sluttede 1-1.

Efter 59 minutter af opgøret valgte den italienske træner Giampiero Ventura at udskifte angriberen fra den kinesiske klub Shandong Luneng, og det kvitterede Pellè ved ikke at trykke landstrænerens udstrakte hånd, da han blev udskiftet.

Godt nok undskyldte Pellè efterfølgende via sin Instagram-konto, men det nyttede ikke så meget, for alligevel er Pellè sendt hjem.

- Træner Giampiero Ventura og det italienske fodboldforbund har valgt at ekskludere Graziano Pellè fra holdet til kampen mod Makedonien søndag den 9. oktober i Skopje, fordi han har udvist en respektløs opførsel i forbindelse med hans udskiftning i gårsdagens kamp mod Spanien, lyder meldingen på det italienske fodboldforbunds hjemmeside.

- For at være en del af det italienske hold må de involverede dele de værdier, der er til gavn for landsholdet. Det starter med at udvise respekt over for staben, holdkammeraterne og fansene. Spilleren vender tilbage til sin klub i dag.

Graziano Pellè har indtil videre spillet 20 gange for Italien.