Dortmund afviser Mkhitaryan-comeback
Foto: Martin Meissner/Polfoto
Premier League

Dortmund afviser Mkhitaryan-comeback

Efter en sløv start i Manchester United har flere medier kædet armeneren sammen med sin gamle klub. Men det afviser Dortmunds administrerende direktør.

Manchester United købte i sommer Henrikh Mkhitaryan i Dortmund for 275 millioner kroner. Men siden da er det kun blevet til enkelte indhop fra armeneren. Én plads i start-11'eren er det også blevet til. Det var mod Manchester City, hvor han dog blev pillet ud i halvlegen.

Dortmund har flere gange hentet solgte spillere hjem igen, eksempelvis Mario Götze, Shinji Kagawa og Nuri Sahin. Men det bliver ikke tilfældet med Mkhitaryan, siger direktør i klubben, Hans-Joachim Watzke. Til Kickers om, hvorvidt Dortmund ville være interesseret i at hente ham hjem, svarer Watzke:

- Nej. Enhver intelligent spiller burde overveje på forhånd, hvilket miljø han flytter til. Når du spiller i et miljø, hvor det hele fungerer for dig, ligesom i Dortmund, så er det mærkeligt at flytte derfra. Især når du har kæmpet længe med at falde til.

Mourinho beskrev erfter de første par kampe Mkhitaryan som en "superspiller". Men siden da er det ikke blevet til meget spilletid for midtbanespilleren. Senest har en lårskade holdt ham ude. Men klubben melder ham klar til mandagens kamp mod Liverpool.