Syv spørgsmål til Superligaen: Kan OB holde nullet?
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

Syv spørgsmål til Superligaen: Kan OB holde nullet?

Syv kampe, syv spørgsmål. Syv svar. Tipsbladet.dk sætter fokus på Superliga-kampene ved at stille et spørgsmål, der skal svar på, til hver kamp.

Der resterer kun seks runder af efterårssæsonen, og der begynder for alvor at tegne sig et billede af, hvordan grundspillet slutter. Her efter 15 af 26 runder i grundspillet ligger FC København suverænt nummer et med seks point ned til Brøndbys, mens Esbjerg fB omvendt ligger sidst med kun otte kampe. OB og Viborg ligger foran Esbjerg med henholdsvis 11 og 12 point.

Få spilforslag til Superliga-runden. Klik her.

Lad os se på, hvad vi skal have svar på denne gang:

Er Thomas Enevoldsen frelseren?
Esbjerg fB - AaB, fredag klokken 18.00, TV3 Sport 1 

AaB's form har været rædderlig det seneste stykke tid, og oppe foran har Jannik Pohl og Christian Bassogog skudt med løst krudt. Nu siges det i Nordjyske, at angriber Thomas Enevoldsen er på vej tilbage fra skade og er med i truppen mod Esbjerg.

Angriberen, der har kontrakt frem til sommer, har haft problemer med et springerknæ og har således ikke været i aktion i et stykke tid. nu kommer han så tilbage, og mange forventninger er der til Enevoldsen, der tidligere har vist en fremragende målnæse.

Kan han sparke AaB mod en sejr? Klubben har ikke vundet i fem Superliga-kampe i træk og har blot scoret et enkelt mål i de seneste fire Superliga-kampe.

Læs optakten til kampen her.

Kan AGF endelig få gang i en stime?
AGF - Silkeborg IF, fredag klokken 20.15, TV3 Sport 2

Målet hedder stadig top seks i Århus, og med 11 kampe igen af grundspillet er det snart ved at være tid til, at klubben får sat en stime i gang, så der bliver hentet ind på top seks. Aktuelt er AGF syv point efter SønderjyskE på sjettepladsen, så kampen mod Silkeborg IF fredag er en kærkommen mulighed for AGF for at bygge videre på sejren på 6-2 over Esbjerg senest.

AGF har ikke tabt i fire hjemmekampe i træk, der har givet en total på otte point, så det bør være med selvtillid, at holdet tager imod SIF. SIF kommer omvendt med masser af selvtillid efter de seneste otte Superliga-kampe har givet godt med point og blot har givet et enkelt nederlag. Det var til FCK i Parken.

Læs optakten til kampen her.

Hvor længe er Mikael Ishak i Randers?
Randers FC - FC Nordsjælland, lørdag klokken 16.00, TV3 Sport 1

Angriber Mikael Ishak har scoret fire mål i de seneste fire kampe og er nomineret til månedens spiller i Superligaen. Han virker til at have fundet ind i et godt samarbejde med tyske Marvin Pourié.

De to komplimenterer hinanden godt, hvor de begge har assisteret den anden. Når det så er sagt, så er spørgsmålet, hvor længe Randers kan holde i Mikael Ishak.

Angriberen var i sommer ønsket af græske Panathinaikos, og selv om Randers sagde nej, har den svenske angriber kontraktudløb til sommer, og han er derfor formentlig væk senest til sommer. Potentielt set kan Randers sælge ham i januar med tanke på, at klubben råder over fire - fem gode angribere, og det er derfor med at nyde Mikael Ishak, for han kan meget vel være fortid i dansk fodbold snart.

Læs optakten til kampen her.

KLIK VIDERE TIL SIDE TO OG FÅ SPØRGSMÅLENE TIL ALLE SØNDAGENS KAMPE