FCK med ung angriber mod Lyngby - Ingen Kadrii
Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

FCK med ung angriber mod Lyngby - Ingen Kadrii

Ståle Solbakken har valgt den norske angriber Julian Kristoffersen frem for Bashkim Kadrii til FC Københavns trup mod Lyngby lørdag.

Når FC København på lørdag gæster Lyngby i Superligaen, kan den unge norske angriber Julian Kristoffersen få første kamp i denne Superliga-sæson for løverne. Han afløser den svenske forsvarsspiller Mikael Antonsson i truppen. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

Med både Andreas Cornelius og Federico Santander på skadeslisten for FCK, har Ståle Solbakken kigget på angrebshierarkiet, og her har han fundet plads til Julian Kristoffersen i truppen frem for Bashkim Kadrii. Derfor bliver der sat endnu et spørgsmålstegn ved, om Kadrii fortsat er en del af FC København, når transfervinduet i januar går i gang.

Julian Kristoffersen har dog gjort sit til, at Ståle Solbakken skal se hans vej. Senest scorede han i 3-1-sejren i tirsdags over FC Porto i Youth Champions League.

Indskiftningen af Krisoffersen og udskiftningen af Antonsson er den eneste ændring, der er i FC Københavns trup til kampen mod Lyngby i forhold til Champions League-opgøret mod FC Porto.

Truppen ser således ud:

1 Stephan Andersen
2 Tom Høgli
3 Ludwig Augustinsson
5 Erik Johansson
6 William Kvist
7 Benjamin Verbic
8 Thomas Delaney
16 Jan Gregus
17 Kasper Kusk
22 Peter Ankersen
23 Andrija Pavlovic
24 Youssef Toutouh
25 Mathias Zanka Jørgensen
26 Jores Okore
31 Robin Olsen
33 Rasmus Falk
35 Aboubakar Keita
37 Julian Kristoffersen

Ud over Cornelius og Santander er også Danny Amankwaa på skadeslisten. Kampen mellem Lyngby og FC København spilles søndag med kampstart klokken 18.00.