Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg-træner beder om forstærkninger til holdet

Superligaens bundprop, Esbjerg, har brug for forstærkninger, mener den engelske træner Colin Todd.

Esbjerg fB har haft et elendigt efterår, hvor klubben med 12 point for 18 kampe ligger sidst i Superligaen - et point efter Viborg FF - og søndag eftermiddag fik klubben lige akkurat reddet et point hjem mod FC Nordsjælland hjemme på Blue Water Arena, hvor angriber Brent McGrath scorede til 2-2 sent i kampen.

Med tre kampe igen, til der er vinterpause, tæller træner Colin Todd ned, og så går englænderen med et håb om, at den hollandske sportsdirektør Ted van Leeuwen kan finde noget kvalitet i januar, hvor transfervinduet åbner igen.

Colin Todd har flere gange i efteråret været kritisk over for Esbjerg-holdet, og han er ikke bleg for at sige, at der skal forstærkninger til.

- Alle ved, at jeg gerne vil have forstærkninger. Vi skal have nye ansigter ind, men det er ikke altid nemt at gøre det, for der er kort tid at arbejde med dem. Vi har et ansvar for at bringe denne klub tilbage, sagde han efter 2-2-kampen mod FC Nordsjælland til BT.

Den tidligere Randers-træner, der i sommer overtog jobbet som træner for Esbjerg fB i stedet for Jonas Dal, fortæller videre, at han ikke mener, at klubben har rykket sig i forhold til sidste sæson, hvor Esbjerg også var dårlige, men blev lidt reddet af, at der kun var ét hold, der rykkede ud.

- Jeg mener, at mentaliteten ikke er til at vinde kampe. Man kunne være rykket ned i sidste sæson, hvis der ikke kun var et hold, der rykkede ud. Og i denne sæson står vi samme sted.

Næste opgave for Esbjerg er en udekamp mod OB på torsdag.