Video : Tipsbladet
Premier League

Allardyce: De første fire uger efter fyringen var de mørkeste i min karriere

Sam Allardyce føler, at de første fire uger efter fyringen som engelsk landstræner var de mørkeste i hans karriere.

Sam Allardyce er tilbage i trænersædet efter en mørk periode i hans karriere, hvor han efter 67 dage i drømmejobbet som engelsk landstræner blev fyret. Fyringen nød naturligvis stor medieovervågenhed fra hele verden, og det var en hård periode for træneren. 

- Det første fire uger var nogle af de mørkeste i min karriere, helt bestemt den tidlige reaktion, som var en smule hysterisk for at sige det mildt, når man kigger tilbage på det. Jeg tænker på min, min kone og min familie - vi skulle alle forholde os til problemet - mine børn og mine børnebørn i skolen. Tiden går dog, og man overkommer de forskelle og vi kommer videre. At komme videre for mig er at tage dette job, siger Sam Allardyce. 

Nu er han som nævnt tilbage i trænersædet, hvor han har overtaget Crystal Palace efter, at Alan Pardew blev fyret. Crystal Palace ligger et enkelt point over nedrykningsstregen, men de har ikke vundet i 11 kampe i træk. 

- Du bliver nødt til at gøre det, det er en del af den hurtige proces med at prøve at vende en svær situation i øjeblikket. Det er ikke en ligeså svær position, som Sunderland var i, mener jeg, siger Allardyce.