Video : Tipsbladet
Superliga

FCM holder Pusic fra AaB-skifte

Martin Pusic er ikke afvisende overfor et skifte til AaB, men FC Midtjylland vil sælge ham til udlandet.

Det er ikke meget spilletid, som Martin Pusic får i FC Midtjylland, og derfor virker et skifte væk fra heden som et logisk træk for begge parter. I AaB mangler man en angriber, og man har forsøgt at hente netop Martin Pusic, men FCM vil ikke lade angriberen skifte til den nordjyske klub. 

- Jeg får ikke den spilletid i FC Midtjylland, som jeg føler, jeg fortjener, og jeg vil da gerne lytte til andre tilbud, hvis der er nogen. AaB er en stor klub, så hvis det er en mulighed, er jeg klar til at lytte til dem. Jeg skal spille mere, siger Martin Pusic til BT.

Det er dog meget sandsynligt, at Martin Pusic får lov at forlade FC Midtjylland i dette transfervindue, da den kroatiske klub HNK Rijeka også er interesseret i den tidligere Superliga-topscorer. 

- Det er jo ikke en hemmelighed med Martin Pusic, at hvis det rigtige for både os og Pusic opstår, så kan han sælges. Det var nærmest aftalen, da vi signede ham, sagde FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, til tipsbladet.dk tidligere på ugen og forklarede:

- Vi har sagt nej til et par ting, og Pusic har også selv sagt nej til noget. Det er også et tegn på, at vi er glade for at have Pusic, og at han er glad for at være her. Alt skal gå op i en højere enhed, hvis det skal blive til noget.