Video : Tipsbladet
Champions League

Aubameyang ville vise sig frem for holdkammeraterne

Pierre-Emerick Aubameyang var stærkt opsat på at tage hævn mod Benfica i Champions League-returopgøret.

Mens Barcelona på fænomenal vis overvandt PSG, var det imidlertid ikke det eneste hold, som også leverede et comeback i Champions League-ottendedelsfinalen.

Dortmund vandt nemlig 4-0 over Benfica efter at have tabt den første kamp på udebane 1-0, og det skyldtes især Pierre-Emerick Aubameyang, der var i fantastisk spilhumør og lavede tre hel.

- Det var en fuldstændig fantastisk aften. Efter den første kamp var jeg meget ked af det og utilfreds med min egen kamp. Jeg lavede mange fejl gennem den kamp, så jeg ville gerne vise mine holdkammerater, at jeg var i stand til meget mere, siger Pierre-Emerick Aubameyang til Dortmunds hjemmeside.

- Jeg er meget glad for, at vi vandt, og at vi klarede den videre, siger han med henvisning til, at Dortmund altså nu er i kvartfinalen.

Det andet mål i kampen blev scoret af det unge stortalent Christian Pulisic, som altså reelt var manden bag Dortmunds videre avancement.

- Det er mit første Champions League-mål nogensinde, og det er nok det vigtigste, jeg nogensinde har scoret. Det var en fantastisk og vidunderlig følelse, siger Pulisic.

Foruden Dortmund er også Barcelona, Real Madrid og Bayern München nu klar til kvartfinalen i Champions League.