Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE hepper hårdt på FC Midtjylland

Mandag aften vil der være massiv opbakning til FC Midtjylland blandt SønderjyskE-fans, da FCM med point i Aalborg vil sikre SønderjyskE en plads i top 6.

SønderjyskE sikrede sig voldsomt vigtige tre point i jagten på top 6-medaljeslutspillet. Sønderjyderne ligger efter weekendens kampe nummer fem med 36 point - tre point foran Randers FC og fire foran FC Nordsjælland og AaB på syvende- og ottendepladsen.

Netop AaB har en kamp i hånden - nemlig mandagens hjemmekamp mod FC Midtjylland. 

Når mandagens kamp på Portland Park i Aalborg bliver sat i gang klokken 19.00 vil der være ekstra-ordinært mange tv-seere fra det sydlige Danmark, da kampen har direkte indflydelse på SønderjyskE mulighed for medaljeslutspillet. 

Hvis AaB ikke vinder kampen kan SønderjyskE strække armene i vejret for dels at have sikret sig endegyldigt overlevelse og dels have vundet en plads i det eftertragtede slutspil med kampe udelukkende mod ligaens bedste hold, hvilket både tv-mæssigt og på tilskuerfronten vil skæppe godt i klubkassen.
 
- Det ser godt ud nu. Måske kan vi juble allerede mandag aften, hvis FC Midtjylland slår AaB, mens ellers må vi ud og hente mindst et point mod Randers, siger Nicholas Marfelt til jv.dk

Hvis AaB vinder kampen vil kan det ende med en ren gyser i grundspillets sidste runde, hvor stillingen inden vil være SønderjyskE med 36 point, AaB med 35 og Randers med 33 point. 

Her har SønderjyskE hjemmebane mod netop Randers FC, der med en sejr på to mål kan stryge forbi Claus Nørgaards håbefulde spillere via en bedre målscore, og hvis AaB på samme tid vinder udekampen over Viborg FF, ender Sønderjyske som en bitter nummer syv og må i stedet tage til takke med en plads i nedrykningsspillet. 

Her vil holdet med 36 point dog stå umådeligt godt til at slippe fri af de afgørende playoff-kampe om at sikre livet i Superligaen. 

Men alt andet lige - mandag aften vil mange sønderjyskE-fans heppe højt på FC Midtjylland.