Skandinavien

Pourie sender Randers videre

Der skulle et straffespark til for at afgøre kampen mellem Randers og SønderjyskE i deres pokalkamp.

Begge mandskaber roterede i kæderne til dagens opgør, hvor Randers stillede op i en ny 3-5-2 opstilling, der gav pote.

Målet kom efter et kvarters spil, da Nikolaj Ritter begik straffespark på Marvin Pourie. Den tyske angriber omsatte selv muligheden fra starffesparkspletten til 1-0.

Det lykkedes Randers at komme frem til flere chancer efter scoringen, og selvsamme Pourie brændte også en stor mulighed, og hans angrebskollega Mayron George fik underkendt et mål, da der var vinket for offside. Det var Randers, som dominerede halvlegen, hvor det ikke blev til mere end lidt klumspil i Randers-feltet for sønderjyderne.

Anden halvleg startede lidt bedre for SønderjyskE, da Jeppe Simonsen sendte en aflevering afsted mod Christian 'Greko' Jakobsen, der dog ikke nåede frem til bolden.

Selvom SønderjyskE spillede sig op i anden halvleg, så var Randers stadig det farligste hold på banen, uden at det dog blev til flere mål.

Det var tæt på at lykkedes for SønderjyskE kort før tid at udligne efter et hjørnespark, men Marcel Rømer sparkede bolden over mål.