AGF må undvære Duncan i første kamp i slutspillet
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AGF må undvære Duncan i første kamp i slutspillet

Anfører Morten "Duncan" Rasmussen siger, at det er "umiddelbart udelukket", at han når at blive klar til AGF's kamp mod Viborg FF på søndag.

For en uge siden kom nyheden første gang. Morten "Duncan" Rasmussen var seneste mand på AGF's skadesliste, skrev lokalavisen Århus Stiftstidende. 

Senere kunne cheftræner Glen Riddersholm bekræfte skaden, men forsikre om, at den ikke var alvorlig, og at det ville blive et kapløb med tiden for at få anføreren klar til den første kamp i slutspillet mod Viborg FF.

Nu ser det ud til, at "Duncan" og AGF har tabt det kapløb. Angriberen siger i hvert fald selv, at han næppe kommer i kamp i weekenden.

- Jeg ved ikke, hvor længe det varer, inden jeg er klar. Det bliver i den nærmeste fremtid, inden for et par uger. Søndagens kamp mod Viborg er umiddelbart udelukket, for risikoen vil nok være for stor. Jeg tager det fra dag til dag, siger Morten "Duncan" Rasmussen til Jyllands-Posten.

Han er næppe heller med i pokalkvartfinalen mod FC København, som spilles næste torsdag, skriver avisen.

Hvis ellers "Duncan" er kommet sig over sin fiberskade, bliver næste mulighed for at spille kamp den 10. april, når AGF møder Silkeborg IF.