Villarreal tog vigtig sejr mod Bilbao

Her til aften sejrede Villarreal i opgøret mod Athletic Bilbao med 3-1.

Det var på forhånd udråbt til en vigtig kamp om Europa League-pladserne i La Liga, da Villarreal og Athletic Bilbao fredag aften ramlede ind i hinanden. Et opgør, Villarreal kom bedst fra, da de vandt med overbevisende 3-1.

Allerede efter 17 minutter sendte Victor Ruiz hjemmeholdet på sejrskurs ved at bringe bolden over målstregen. Bare tre minutter senere udlignede Aymeric Laporte dog til 1-1, som holdene gik til pause med.

Der skulle dog kun gå to minutter af anden halvleg, før Villarreal endnu en gang kom i front. Cedric Bakumbu scorede målet til 2-1, og ti minutter senere satte Adrian Lopez trumf på med målet til 3-1.

Femtepladsen Villarreal har nu efter 31 kampe 54 point, fire mere end Athletic Bilbao på sjettepladsen, mens den første ikke europæiske plads i Real Sociedad som nummer syv har 49 point.