Video : Tipsbladet
Superliga

OB-redningsmand: Det handler om slutstillingen

Sten Grytebust var en tilfreds mand efter at have spillet en hovedrolle i OB's tre point mod Randers, som han mener hjælper klubben i tabellen.

OB sikrede sig i går tre vigtige point i kampen om at undgå nedrykningskampene i Superligaen. Randers var på besøg i Odense, hvor de to hold fra pulje 1 skulle afgøre, om Randers skulle stikke af i toppen eller om OB skulle mindske det hul, Randers havde.

Det endte med det sidste.

En flot scoring af Rasmus Jönsson, der flot krøllede bolden op i hjørnet, gav udslaget på scoringstavlen, men det var i lige så høj grad manden i OB's mål, der gjorde forskellen for hjemmeholdet.

Sten Grytebust har stået mange pragtkampe for OB, og i går gjorde han det igen. Han hev den ene redning frem efter den anden - specielt efter det direkte røde kort til Frederik Tingager efter en halv time stod Grytebust i vejen for flere Randers-afslutninger.

Hovedpersonen selv siger således efter kampen.

- Det er en vigtig sejr. Vi var pressede før runden startede. Vi skulle have en sejr. Hvordan det står i nedrykningsspillet lige nu er slet ikke vigtigt. Det handler om, hvordan det står til slut, siger Sten Grytebust til Fyns Stiftstidende.

Med de tre point har OB gjort hullet mindre til Randers og fået et lille forspring til til AC Horsens. Stillingen i pulje 1 ser således ud efter seneste spillerunde:

Randers: 37 point
OB: 35 point
AC Horsens: 33 point
Esbjerg: 25 point