Målscorer Mensah: Ikke Brøndby værdigt
Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Målscorer Mensah: Ikke Brøndby værdigt

Kevin Mensah scorede i går sit første mål i Brøndby-trøjen, men det var ikke kun glæde, der var at spore hos spilleren. Brøndby tabte nemlig med 4-2.

Brøndby tabte i går klart til FC Midtjylland, der hjemme på MCH Arena tog revanche for pokalnederlaget til Brøndby tidligere i sidste uge. Det var en hård omgang for de blågule, der på et tidspunkt var bagud med hele 4-0. Til sidst i kampen blev der dog reduceret to gange, og et af de mål blev sat ind af Kevin Mensah. Det var hans første mål i Brøndby-trøjen.

Men nederlaget sad tydeligt i Brøndby-købet fra januar, der efter kampen skulle gøre status.

- Vi taber jo klart, og vi er her ikke i dag. Det er ikke Brøndby værdigt, siger Mensah til Brøndbys app 'Brøndby Indefra' og fortsætter.

- Man kan tydeligt se, at vi ikke er klar. Det er ikke rigtig nogen undskyldning at komme med. Vi taber kampen klart, og Midtjylland er simpelthen bare bedre på dagen. Så det er ikke godt nok.

På trods af nederlaget er Brøndby allerede sikret sølvet i Superligaen, men forud for pokalfinalen mod FC København er en kamp som denne ikke den optimale forberedelse.

Selvom Kevin Mensah ikke var tilfreds med nederlaget, var der trods alt også lidt positivt fra ham, fordi han netop havde scoret sit første mål i Brøndby-trøjen.

- Som angriber vil man altid score mål, så det kan man altid tage med. Så er der taget hul på bylden, og det er altid det sværeste, så der kommer forhåbentligt flere mål.

Mads Mensah skulle bruge fire indhop i Superligaen til at lave sit første Brøndby-mål.