Tidligere Randers-flop ligner Brock-Madsens afløser i Holland
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Tidligere Randers-flop ligner Brock-Madsens afløser i Holland

Piotr Parzyszek blev aldrig nogen succes i Randers FC, men har bombet løs for De Graafschap. Det har skaffet ham et skifte til PEC Zwolle, hvor han ligner afløseren for Nicolai Brock-Madsen.

I efteråret 2015 var Piotr Parzyszek udlejet fra engelske Charlton til Randers FC, men det blev aldrig nogen succes. Han scorede blot ét mål i otte kampe, og parterne blev enige om at ophæve samarbejdet før tid.

Anderledes held har Parzyszek haft i hollandsk fodbold, hvor han i sidste sæson scorede 25 mål i 38 kampe for De Graafschap i den næstbedste række. Det har skaffet ham et skifte til PEC Zwolle i den bedste række.

Her ligner han afløseren for en anden tidligere Randers-angriber Nicolai Brock-Madsen, der i den forgangne sæson var udlejet til klubben fra Birmingham. Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om Brock-Madsens fremtid, men med Parzyszek i klubben ligner det, at danskeren ikke kommer til at fortsætte der.

Zwolle kommer dog til at fortsætte med at være en danskerklub i næste sæson. Younes Namli kom tidligere på sommeren til klubben efter et par år hos Heerenveen.