Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby slår 34 år gammel rekord

Lyngby har slået en 34 år gammel klubrekord, der lød på otte sejre på stribe.

I 2016/17-sæsonen fik Lyngby ganske overraskende klemt sig med i mesterskabsslutspillet, men det sluttede slet ikke her for sjællænderne. De fastholdt momentum og sikrede sig bronzemedaljer efter en formidabel slutspurt.

Sejre over SønderjyskE, FC Nordsjælland, Brøndby, FC København og FC Midtjylland sikrede klubben en perfekt afslutning på sæsonen, og starten på denne sæson er fortsat i overbevisende stil.

Det er blevet til to sejre over Bangor City, og derudover er Slovan Bratislava og Silkeborg blevet besejret i de efterfølgende to kampe. Dermed har de kongeblå nu vundet ni kampe i træk.

Tilbage i 1983 vandt Lyngby otte kampe på stribe, men aldrig tidligere har Superliga-klubben tidligere vundet ni kampe i træk, og dermed har den nuværende trup skrevet sig ind i historiebøgerne. Efter de ni kampe har de en målscore på 19-3.

Lyngby skal forsøge at forlænge sejrsstimen, når returopgøret mod Slovan Bratislava venter torsdag eftermiddag. David Nielsens tropper har en 1-0-sejr med til opgøret fra kampen i Slovakiet.