Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Aaquist skifter til FC Nordsjælland

Mads Aaquist forlader FC Helsingør med øjeblikkelig virkning til fordel for FC Nordsjælland.

Oprykkerne FC Helsingør måtte forud for Superligastarten afgive to store profiler i form af Vito Hammershøy-Mistrati og Rasmus Minor til Hobro IK, og nu melder endnu en vigtig aktør sin afgang.

Således kan FC Nordsjælland nu offentliggøre, at man har været på rov hos oprykkerne og købt offensivspilleren Mads Aaquist, som skifter med øjeblikkelig virkning.

Mads Aaquists Superligakarriere har været længe undervejs, efter han forlod FC København for to år siden, men nu er han for alvor ved at slå igennem det det højeste niveau herhjemme.

- Mads er endnu en spiller, der ligesom Benjamin Hansen, har taget den lange vej til FCN, hvilket kan vise sig at være til hans fordel. Via FCK’s akademi og førsteholdstrup til et mindre vellykket ophold i AC Horsens til FC Helsingør, hvor udviklingen for alvor har taget fart, siger sportschef Carsten V. Jensen til holdets hjemmeside.

– Mads har på sin hidtidige rejse udviklet sig fra en fast position, som højre back til at være en alsidig teknisk dygtig offensiv-spiller, der dækker flere positioner og med godt blik for spillet. Vi glæder os over, at det er lykkedes, at hente Mads og ser frem til samarbejdet og til at følge hans udvikling i FCN, forklarer sportschefen videre.

Mads Aaquist får trøjenummer 15.