Hobro-profil efter afklapsning: Vi kan ikke se os selv i øjnene
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Hobro-profil efter afklapsning: Vi kan ikke se os selv i øjnene

De må erkende, at de i Hobro har et stykke op til landets bedste hold, mener Vito Hammershøy-Mistrati, efter holdet tabte 5-1 til FC Midtjylland.

Hobro IK ligger stadig på andenpladsen i Superligaen, og Pål Alexander Kirkevold er nu alene i front på topscorerlisten. Alligevel er alt ikke fryd og gammen i det himmerlandske efter runde ni.

Holdet tabte søndag 5-1 til FC Midtjylland, og midtbaneprofilen Vito Hammershøy-Mistrati mener, at kampen viser, at Hobro stadig har et stykke op til de bedste hold i landet. Det var dog ikke kun midtjydernes styrke, der gjorde udslaget i storsejren, det var også Hobros mangler.

- Jeg står med en meget flad fornemmelse, og jeg synes ikke rigtigt, at vi kan se os selv i øjnene efter den præstation. Vi var slet ikke gode nok, siger Vito Hammershøy-Mistrati til Nordjyske

Midtbaneprofilen mener især, at FC Midtjylland var fysisk stærkere end oprykkerne, der i første halvleg ikke var "i stand til at sætte tre sammenhængende afleveringer sammen". 

Hammershøy-Mistrati og resten af Hobro-mandskabet kan dog glæde sig over, at de i hvert fald hold fast i andenpladsen indtil næste spillerunde. Kun FC Nordsjælland-AGF mangler i runde ni, og her kan AGF ikke hente Hobro, mens FCN allerede ligger foran.