Video : Tipsbladet
Skandinavien

Mads Fengers frygt gjort til virkelighed: Ude resten af sæsonen

Han frygtede det på forhånd, og nu er det bekræftet: Mads Fengers lyskeskade holder ham på sidelinjen resten af sæsonen i Sverige.

Dem, der så Hammarbys mandagskamp mod IFK Göteborg, må have undret sig. Efter godt ti minutter spillede Mads Fenger en ganske almindelig bold frem i banen nede fra midterforsvaret, men i afleveringsøjeblikket faldet han til jorden.

Der blev han liggende i flere minutter, mens spillet gik videre, og han ventede på at få behandling. Efter kampen gav han selv udtryk for, at han frygtede, at skaden ville koste ham resten af sæsonen, og den frygt er nu blevet bekræftet.

Hammarby oplyser på klubbens hjemmeside, at Fenger ikke kommer i kamp før på den anden side af nytår.

- Mads har en skade i området omkring lysken, som gør, at han kommer til at være væk resten af sæsonen, konstaterer klubbens genoptræningsansvarlige, Mikael Klotz, efter Fenger torsdag var gennem en MR-scanning.

Der resterer, heldigvis for Mads Fenger, kun seks kampe af sæsonen i Sverige, hvis sæsoner følger kalenderåret. Hammarby ligger efter 2-1-sejren over IFK Göteborg på syvendepladsen, efter man blandt andet overhalede netop danskerklubben.

Hammarby bliver dog ikke helt danskerløse af Fengers fravær, da både Bjørn Paulsen og Jeppe Andersen, der havde karantæne i mandags, spiller fast for hold, og Jakob Michelsen er træner.