FCM mangler stadig ny sportschef: Store navne har henvendt sig
Foto: Getty Images
Superliga

FCM mangler stadig ny sportschef: Store navne har henvendt sig

FC Midtjylland er stadig på udkig efter en sportschef til at tage over for Claus Steinlein, men ifølge ham selv, har der været flere store, internationale navne med henvendelser om jobbet.

I FC Midtjylland er den mangeårige sportsdirektør Claus Steinlein blevet rykket en tand op i ledelsen, og han kan nu kalde sig for administrerende direktør. Det har efterladt et hul på det sportslige område, som endnu ikke er blevet udfyldt.

Men der er ingen grund til bekymring, siger Steinlein i et interview med BT. Her fortæller han blandt andet, at der har været mange henvendelser omkring jobbet, hvoraf nogle af dem har været store, internationale navne.

- I klubledelsen har vi lige diskuteret på plads, hvad vedkommende skal kunne. Man vil altid gerne have, at den ansatte kan udfylde alle 10 ønskede punkter, men vi er udmærket klar over, at den nye medarbejder vil være dygtigere indenfor nogle områder og måske knapt så vidende inden for andre. Der er dog ingen hastværk. Det vigtigste er, at vi finder den rigtige, siger Claus Steinlein

Han peger dog på, at man endnu ikke har indkaldt nogen til samtale, men regner med, at man har fået den nye på plads inden vintertransfervinduet åbner i januar. Endvidere fortæller FC Midtjylland-bossen, at henvendelserne til jobbet ligger tættere på 100 end på 10. 

FC Midtjylland har i forvejen hentet klubbens æresmedlem Ove Pedersen ind som assisterende sportschef, og det er en rolle, som han kommer til at blive siddende i, forklarer FCM's nye adm. direktør, som gerne ser Pedersen blive i klubben resten af sin karriere. Mens klubben venter er det stadig Claus Steinlein, der tager sig af ansvaret for det sportslige.

FC Midtjylland har dog uden en egentlig sportschef fået en god start på sæsonen og ligger efter 3-0-sejr over AGF mandag på andenpladsen i Superligaen med ét point op til FC Nordsjælland på førstepladsen.