Arsenal løber ind i nederlag mod Watford
Foto: Getty Images
Premier League

Arsenal løber ind i nederlag mod Watford

Det lignede meget længe en Arsenal-sejr, men så fik Watford et straffespark, og kampen vendte rundt.

Arsenals sæsonstart har været kendetegnet ved, at man aldrig helt har kunne forudse, hvordan den næste kamp ville forløbe sig. Det fortsætter nu, men det sker samtidig efter en periode, hvor det er gået meget fint for manager Arsene Wengers tropper.

Men lørdag aften blev det til et 1-2-nederlag til Watford, som i denne sæson er kommet særdeles godt fra land.

Arsenal kom ellers foran i slutningen af første halvleg, da den tyske midterforsvarer Per Mertesacker headede et hjørnespark fra Granit Xhaka i målet i en situation, hvor han dominerede Watfords felt totalt.

Føring holdt helt indtil, der manglede 19 minutter af den ordinære spilletid. Her lavede Bellerin straffespark, og det blev stensikkert omsat af Troy Deeney - og det var slet ikke det sidste, man fik at se fra Watford i kampen.

I kampens overtid kunne Cleverley efter flere forsøg fra holdkammeraterne hamre bolden i netmaskerne til stor jubel fra Watford-fansene, som nu kan se deres hold rykke op på fjerdepladsen i Premier League. 

Her har Watford syv point op til førstepladsen, som Manchester City sidder på. Arsenal er derimod nu nede på sjettepladsen.