Video : Tipsbladet
Champions League

Kane med i Tottenhams trup mod skadesplagede Real Madrid

Harry Kane har uden problemer trænet med resten af truppen forud for Champions League-braget mod Real Madrid onsdag aften. En startplads er dog stadig ikke sikker.

Tottenham kan have det svært uden Harry Kane. Det så man med al tydelighed i weekendens opgør mod Manchester United, hvor holdet manglede noget offensiv pondus uden den engelske målmager. Men nu kan fans af Spurs håbe på, at Kane er med i onsdagens storkamp på Wembley mod de forsvarende Champions League-vindere fra Real Madrid. Han er nemlig med i truppen til kampen, og har tirsdag  trænet uden problemer med resten af holdet. Det skriver britiske BBC.

Derfor er der mulighed for, at han kan spille med i onsdagens opgør. Men selvom Kane har trænet med, vil Tottenham-manager Mauricio Pochettino ikke garantere hans deltagelse. 

- Han er med i truppen. Måske er han med i kampen, men jeg tør ikke sige det er 100% sikkert.

Med Kane på holdet vil Tottenham være i stand til at stille i tæt på stærkeste opstilling. Det kan ikke ligefrem siges om modstanderen fra Real Madrid, der er uden flere vigtige stamspillere til kampen.

Rafael Varane blev skadet i weekendens nederlag til Girona i La Liga, og han støder sig derfor til Keylor Navas og Gareth Bale på skadeslisten. Sidstnævnte misser derfor helt chancen for at spille mod sin tidligere klub, da han heller ikke var med i det første opgør for godt to uger siden.

Både Tottenham og Real Madrid har 7 point efter tre kampe i Gruppe H. En eventuel vinder vil derfor kunne gå alene i spidsen for gruppen, og samtidig sikre sig adgang for forårets knockout-kampe.