Video : Tipsbladet
Landshold

Jørgensen om sin fejl ved Irlands mål: Jeg nåede bare at tænke "shit"

Den danske angriber Nicolai Jørgensen kunne have fået en skurkerolle for Danmark i opgøret mod Irland, da en fejl fra ham førte til deres mål. Dog skulle han selv være med til at vende det hele rundt.

Danmark sikrede sig tirsdag aften deltagelse ved det kommende VM i Rusland til sommer efter en bragende 5-1-sejr over Irland, som også blev det samlede resultat over de to altafgørende playoff-kampe om billetter til slutrunden.

Mens en 5-1-sejr nok kan lyde meget sikker, så var det ikke helt det indtryk man sad tilbage med efter seks minutters spil, da Duffy havde bragt irerne foran med 1-0 efter en kikset clearing af angriberen Nicolai Jørgensen, der var trukket med tilbage for at forsvare en dødbold.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Feyenoord-spilleren, hvordan han oplevelse situationen.

- Det første jeg tænker da bolden bliver slået ind over er, at Schmeichel har den. Men jeg kan ikke se ham og så tænker jeg, shit – jeg må gøre et eller andet og så rammer jeg den skidt, men jeg lod mig ikke gå på. Jeg spiller mit spil og kommer mere og mere ind i kampen, siger Nicolai Jørgensen til avisen, hvor han også gør det klart, at han da blev ret nervøs, da Danmark kom bagud.

Han kom da også bedre ind i kampen efterfølgende, og det var da også ham, der serverede bolden for Christian Eriksen ved målet til 2-1. Det er desuden et mål, som Jørgensen kalder for kontraspil i verdensklasse.

De danske scoringer blev foruden et hattrick af Christian Eriksen også sat ind af Andreas Christensen og Nicklas Bendtner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.