Mourinho: Zlatan er tilbage i 2017
Foto: Alex Grimm/Getty Images
Premier League

Mourinho: Zlatan er tilbage i 2017

José Mourinho fortæller, at Zlatan Ibrahimovic nærmer sig et comeback.

Zlatan Ibrahimovic led i foråret en slem knæskade for Manchester United. Flere forventede, at det ville blive det sidste punktum i den 35-årige svenskers gloværdige karriere, men Zlatan selv ville det anderledes.

Tidligere på efteråret offentliggjorde Manchester United en kontratforlængelse med den store angriber, der er kommet tilbage fra sin skade hurtigere end forventet.

I oktober vendte han tilbage til træning, og britiske The Sun erfarer nu, at både han og Paul Pogba er i spil til weekendens kamp mod Newcastle.

José Mourinho selv fortæller dog blot, at fansene på Old Trafford i hvert fald kan forvente at se deres nye nummer 10 i aktion inden årets udløb:

- Han er en løve, han er en fighter. Jeg tror, det er den bedste beskrivelse af ham. Han er altid tændt, og det er derfor han er på vej tilbage. 

- Han har reduceret sin skadesperiode, og han vil være tilbage i 2017, hvilket er en fantastisk restituering, fortæller Mourinho til SkySports. 

Manchester United spiller mod Newcastle på Old Trafford lørdag kl. 18.30.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.