Utilfreds Solbakken kritiserer Toutouh: Han bryder alle principper
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Utilfreds Solbakken kritiserer Toutouh: Han bryder alle principper

Den norske FC København-manager Ståle Solbakken kan se sit mandskab glide længere og længere væk fra toppen af Superligaen, og efter det noget skuffende nederlag på 0-3 mod SønderjyskE fik Youssef Toutouh ris af sin manager.

De danske mestre fra FC København er i problemer i Superligaen, hvor Ståle Solbakkens mandskab løber ind i det ene dårlige resultat efter det andet.

Søndag eftermiddag var holdet på besøg i Haderslev, og det endte med et nederlag på 0-3, så SønderjyskE i øvrigt for første gang i 36 Superliga-kampe besejrede FCK.

Især SønderjyskE's scoring til 2-0 i første halvleg irriterer Ståle Solbakken, der noget utraditionelt kaster alt skylden over på kantspiller Youssef Toutouh. Toutouh, der tilmed blev skadet i opgøret, fulgte ifølge manageren ikke aftalerne ved dødbolde.

- Jeg synes ikke, det gør den store forskel for os, at de scorer det mål tidligt, for vi har stadig 89 minutter til at komme tilbage.

- Det andet mål er jo endnu dårligere af os, for der er en mand, der bryder alle de principper, vi havde sat op omkring dødbolde, så de scorer nemt til 2-0, sagde Ståle Solbakken efter kampen til Ekstra Bladet og gjorde det klart, hvem der begik brøleren.

- Det var Youssef Toutouh.

FC Københavs næste opgave er ude mod Lokomotiv Moskva i Europa League-kvalifiktionen, inden der på søndag venter en hjemmekamp mod Lyngby. Klubben er aktuelt nummer seks i Superligaen med 22 point for 16 kampe.

Nederlaget til SønderjyskE var FCK's andet nederlag i træk og tredje kamp i streg uden en sejr. I de seneste seks kampe har de danske mestre blot vundet én gang.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.