Ronaldo efter femte Ballon d'Or-pris: Træneren har stor ære af prisen
Foto: Getty Images
La Liga

Ronaldo efter femte Ballon d'Or-pris: Træneren har stor ære af prisen

Cristiano Ronaldo vandt torsdag aften Ballon d'Or foran Lionel Messi, og han sender hurtigt æren videre til de trænere, han har haft.

Cristiano Ronaldo vandt torsdag aften på slaget 20.00 prisen som årets spiller, da han modtog Ballon d'Or på toppen af Eiffeltårnet i hjertet af Paris. Det er tilmed femte gang i karrieren, at Ronaldo modtager denne hæder.

Ved det storslåede gallashow blev Ronaldo hyldet af tidligere trænere, holdkammerater og meget mere, og han blev efterfølgende spurgt af showets vært, David Ginola, om hvad han selv forventer af eksempelvis trænere.

- Man tager noget med fra alle de trænere man har haft. Uanset om det er Alex Ferguson eller Carlo Ancelotti, så har man altid kunne tage noget med derfra. Derfor vil jeg gerne sige tak for alle de hilsner, som de har sendt mig. Det samme gælder de tidligere spillere. Det er en stor ære for mig, og det giver mig motivation til at kæmpe videre og blive den bedste igen, siger Ronaldo.

Endvidere kommer de ind på, hvordan man kommer frem til de store resultater som spiller, som unægteligt også har haft betydning for, at Ronaldo vandt denne gang med en Champions League-sejr og en La Liga-titel fra sidste sæson.

- Man kan godt have talentet, men for mig er træneren lederen, og det er der brug for. De skal være et godt eksempel for mig, og det er kun dem, der kan lede os til de store triumfer, siger Ronaldo.

Med den femte Ballon d'Or-pris i hænderne udligner Ronaldo regnskabet med Messi om, hvem der har flest.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.