Video : Tipsbladet
Premier League

Træner raser mod angriber efter brændt straffe

Christian Benteke er ikke den mest populære mand på Selhurst Park efter en fæl afbrænder i overtiden.

Crystal Palace og Bournemouth spillede 2-2 i i London i eftermiddags, men Palace havde en kæmpechance for at snuppe alle tre point.

I overtiden fik de tildelt et straffespark, som normalt sparkes af Luka Milivojevic, som også scorede fra pletten i første halvleg.

Men angriberen Christian Benteke snuppede bold blot for at se sit spark blive reddet af Asmir Begovic. Ikke populært blandt fansene og træner Roy Hodgson:

- Hvorfor tog Christian Benteke det straffespark? Well, det kan jeg ikke svare på. Vi regnede med, at Luka ville sparke, han er vores normale skytte. Af en eller anden grund overtalte Christian ham til at sparke, og så brændte han. Han blev buhet ud af banen, og jeg er bange for, at han bare må acceptere det. Næste gang vi får straffe, så regner jeg ikke med, at han vil løbe op og tage bolden efter at have misset et, der kostede os to dyrebare point, lød det fra Hodgson ifølge Daily Mirror.

Det var i øvrigt fjerde gang i 2107, at Benteke brænder et straffespark, og han er nu oppe på 12 kampe i træk uden mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.