Eftertragtet Lazio-profil: Tænker ikke på at skifte
Foto: Getty Images
Rygter

Eftertragtet Lazio-profil: Tænker ikke på at skifte

Lazio's stjerne, Sergei Milinkovic-Savic, er glohed på det internationale transfermarked, men midtbanespilleren nedtoner et muligt skifte i dette vindue.

Manchester United, Inter, Chelsea, Paris Saint-Germain, Barcelona, Juventus og Manchester City er nogle af de klubber, der sættes i forbindelse med Lazios midtbanespille, Sergei Milinkovic-Savic.

Den serbiske midtbanespiller har dog ikke travlt med at forlade Lazio og Serie A, som han mener er blevet bedre i år.

- Jeg er kun fokuseret på Lazio. Denne sæson er Serie A blevet klart bedre, hvilket man kan se ud fra, at alle klubber stadig er i Champions League og Europa League, siger han til det serbiske medie Novosti og fortsætter.

- Som klub har vi et klart mål om at være med i top fire, fordi det kvalificerer os til Champions League næste sæson. Det er virkelig en stor udfordring. Jeg har ikke planer om at forlade Lazio, da jeg er meget glad for Rom i øjeblikket.

Den 22-årige midtbanespiller skiftede i 2015 fra belgiske Genk til Lazio og har i denne sæson spillet 17 Serie A-kampe med fem mål til følge.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.