AaB afviser salg af Edison Flores
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AaB afviser salg af Edison Flores

Peru-stjernen Edison Flores har ikke helt haft samme succes i AaB som på landsholdet, men nordjyderne er ikke klar til at slippe den lille peruvianer.

De har gjort det før, AaB. Haft en spiller i truppen med et stort potentiale, som ikke er blevet helt udfoldet, for derefter at vise det hele frem i en international turnering. Her tænker vi selvfølgelig på Christian Bassogog, der var forrygende ved Africa Cup of Nations for et år siden, og som derefter blev solgt til kinesisk fodbold og Henan Jianye for et enormt millionbeløb.

Måske er det noget af det samme, som købmanden Allan Gaarde håber på denne gang, for AaB-truppen har i peruvianske Edison Flores en spiller med et stort potentiale, men også en spiller der ikke helt har fået det til at spille på de danske plæner.

Og selv om der kontinuerligt er rygter i de peruvianske medier om et snarligt skifte for Edison Flores, er der en VM-slutrunde til sommer, og lige præcis for Peru har Flores leveret fine præstationer og masser af mål. Så med en god VM-slutrunde, vil Flores' værdi stige markant, og interessen vil formentlig gøre det samme.

- Vi har ingen planer om at sælge Edison nu. Alle parter sigter efter, at han skal spille et godt forår for AaB og forhåbentlig også et godt VM for Peru til sommer, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Edison Flores har spillet 19 landskampe og scoret seks mål. AaB hentede ham i Peru-klubben Universitario de Deportes i sommeren 2016 - i den danske klub har han "blot" fire gange i 39 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.