Video : Tipsbladet
Generelle

Alexander Jakobsen blev årets spiller efter fire måneder: En stor ære

Den tidligere Viborg FF-spiller Alexander Jakobsen kom i sommer til IFK Norrköping, hvor han blev kåret til årets spiller af klubbens fans. Det motiverer ham til at blive endnu bedre, siger han.

Det er næppe for meget sagt, at 2017 var et blandet år for Alexander Jakobsen. Midtbanemanden nåede både at debutere for Egyptens landshold, rykke ned med Viborg FF, skifte til IFK Norrköping og blive kåret til Årets Spiller hos sidstnævnte. Trods blot fire måneder i klubben.

Jakobsen spillede sin første Allsvenskan-kamp den 30. juni, men nåede altså alligevel at spille sig så meget ind i tilskuernes hjerter, at de kårede ham til Folkets Lirare 2017. En slags folkets MVP, som kåres af klubbens tilhængere.

Her fik Jakobsen 15 procent af stemmerne, og det var altså nok til at vinde kåringen. Her ved indgangen til et nyt år og dermed ny sæson i Sverige er han klar til gøre det endnu bedre.

- Det er et kæmpe privilegium for mig kun at spille her i fire måneder og modtage Årets Spiller-prisen. Kærligheden fra fansene her giver mig en fremragende følelse og motiverer mig til at blive ved med at arbejde hårdt for at give dem det bedste, jeg har, på banen, siger Alexander Jakobsen til kingfut.com.

Kingfut.com er et engelsksproget site med fokus på egyptisk fodbold, og Jakobsen er interessant, fordi han med en egyptisk far er valgbar for landsholdet. Han fik som nævnt sin debut i foråret i en venskabskamp, men har ikke været udtaget siden.

Nu drømmer Alexander Jakobsen om at gøre det så godt i Norrköping i foråret, at han bliver udtaget til den egyptiske trup, der skal til VM til sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.