Zohore assisterede i stor Cardiff-sejr

Kenneth Zohore spillede næsten fuld tid, da Cardiff vandt med 4-0 over Sunderland i The Championship.

Cardiff City rykkede lørdag op på en foreløbig andenplads i den næstbedste engelske række, da holdet besejrede Sunderland med 4-0 på hjemmebane.

Callum Paterson scorede kampens første mål lige efter pausen, og kun fire minutter senere blev ondt værre for Sunderland, da Didier Ndong blev direkte udvist.

Ti minutter senere fordoblede hjemmeholdet så føringen, da Joe Ralls scorede på oplæg fra danske Kenneth Zohore.

Danskeren kom igen i fokus med ti minutter igen, da hans frispark blev rettet af og endte for fødderne af Callum Paterson. Paterson eksekverede på flot vis til 3-0.

Zohore blev udskiftet umiddelbart efter og kunne fra bænken se, Anthony Pilkington fuldende storsejren i kampens overtid med sin scoring til slutresultatet 4-0.