Video : Tipsbladet
Premier League

Medier: Chelsea melder sig ind i kampen om Alexis Sánchez

Chelsea har nu også meldt sig ind i kampen om at hente Alexis Sánchez i Arsenal.

Først så det ud til at være næsten helt sikkert, at Manchester City ville ende med at sikre sig Alexis Sánchez i Arsenal. Men så meldte Manchester United sig ind i kampen om chileneren, og De Røde Djævle blev hurtigt favoritterne til at snuppe ham for næsen af konkurrenterne, da de var villige til at betale mere.

I går kom rygtedes det så i flere medier, heriblandt Manchester Evening News, at Manchester City har trukket sig fra kampen om Alexis Sánchez. Det er dog ikke ensbetydende med, at Manchester United har vundet kampen, for de har nu fået konkurrence fra en ny Premier League-klub.

Ifølge flere engelske medier, heriblandt Sky Sports, vil Chelsea også forsøge at lokke Alexis Sánchez til klubben i dette transfervindue, som er Arsenals sidste chance for at tjene penge på stjernespilleren, som har kontraktudløb til sommer.

Der er dog fortsat en forventning om, at Manchester United er favoritterne til at sikre sig Sánchez, eftersom Chelsea tøver med at opfylde hans lønningskrav, som angiveligt lyder på mindst £350.000 om ugen. Klubbens dyrest lønnede spiller er i øjeblikket Eden Hazard, som tjener i omegnen af £200.00 om ugen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.