Batshuayi lynede i Dortmund-debut

Michy Batshuayi scorede hele to gange i sin første kamp for Dortmund, som vandt 3-2 over FC Köln.

Med Frederik Sørensen fra start skulle FC Köln i dag forsøge at drille storhold Dortmund, der fredag aften kom på besøg i Bundesligaen.

Kun lidt over en halv time skulle Michy Batshuayi bruge på at score i sin debut for Dortmund, efter han skiftede til den tyske storklub på transfervinduets sidste dag. Dermed bragte han gæsterne foran 1-0.

Efter pausen blev Simon Zoller skiftet ind, og han skulle bare bruge et kvarter på banen, før han havde bragt balance i regnskabet ved at udligne til 1-1.

To minutter senere scorede Batshuayi sit andet mål, men igen kom hjemmeholdet tilbage med Jorge Meres mål til 2-2.

Seks minutter før tid gjorde André Schurrle det så til 3-2 til Dortmund, og det blev kampens slutresultat.

Dortmund ligger nu nummer to med 34 point, men kan blive overhalet af både Leverkusen, Schalke 04, Eintracht Frankfurt og RB Leipzig, der alle har spillet en kampe mindre.