Endnu en Premier League-klub vil købe Lyngby BK
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Endnu en Premier League-klub vil købe Lyngby BK

En ny Premier League-klub har meldt sig som en mulig køber af Lyngby BK. Formand Torben Jensen beder spillertruppen om ekstra tid til at få en aftale på plads.

En konkurs i Lyngby BK er rykket faretruende tæt på, efter at tipsbladet.dk i sidste uge kunne afsløre, at spillerne havde taget det første skridt mod en konkursbegæring. Spillerforeningen sendte i fredags på vegne af Lyngby-spillerne en påkravsskrivelse til fodboldklubben om udbetaling af løn. Sker det ikke inden tre arbejdsdage, kan klubben begæres konkurs.

Det vil sige, at Lyngby BK kan blive tvunget til at dreje nøglen om i løbet af de kommende 48 timer.

Nu har klubben måske fået et halmstrå at klynge sig til. Lyngby BK har tidligere været i forhandlinger med Brighton & Hove Albion FC om et salg, og nu skriver Ritzau, at endnu en klub fra den bedste engelske række har meldt sig på banen. 

- Vi fik en henvendelse fredag aften fra en Premier League-klub, og det er vigtigt at understrege, at det ikke er Brighton, siger formand Torben Jensen til Ritzau.

I forlængelse af de igangværende forhandlinger med den indtil videre unavngivne Premier League-klub beder Torben Jensen spillerne i Lyngby BK om mere tid til at få en aftale på plads. Spillertruppen kan som skrevet trække tæppet væk under Superliga-klubben i løbet af de kommende døgn.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.