Video : Tipsbladet
Superliga

Agent: Mikkel Rygaard nogle dage fra ny klub

Det kan meget vel først blive i næste uge, at Mikkel Rygaard skriver under med en ny klub. Der er mange bolde i luften, efter han i går blev en fri mand.

Mikkel Rygaard ophævede onsdag sin kontrakt med Lyngby BK, og dermed er midtbanespilleren fri til at finde ny arbejdsgiver. Det får han ikke svært ved. Rigtig mange klubber bejler til den 27-årige kreatør, og tipsbladet.dk erfarer ligesom TV3 Sport, at FC Nordsjælland og Brøndby IF er to af de varmeste.

Rigtig mange fodboldfans krydser i øjeblikket fingre for, at Mikkel Rygaard vælger deres yndlingsklub som sin kommende arbejdsgiver, men disse må væbne sig lidt med tålmodighed. En afsløring af Rygaards nye klub er ikke lige på trapperne.

- Det går fint, og der er stor interesse fra både danske- og udenlandske klubber, men det er ikke tæt på som sådan. Jeg vil tro, at der kan ske noget i løbet af weekenden eller starten af næste uge, siger Mikkel Rygaards agent, Michael Johansen, til tipsbladet.dk.

Mens det stadig er uvist, hvilken klub der i fremtiden kommer til at nyde godt af Mikkel Rygaards kvaliteter, er det helt sikkert, at midtbanespilleren skal bruge en dispensation, før han kan tørne ud for en ny klub. Dette skyldes, at Rygaard først fik ophævet sin aftale efter transfervinduets lukning. Vælger Rygaard en dansk klub, bliver dette en ren formalitet. 

Foruden Mikkel Rygaard ophævede Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand deres aftaler med den konkurstruede Superliga-klub. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.