Wenger: Vi tilpassede os godt til kunstgræsset
Foto: Matthew Lewis/Getty Images
Europa League

Wenger: Vi tilpassede os godt til kunstgræsset

Arsène Wenger var glad for den måde, som hans hold tilpassede sig de uvante omgivelser, da man torsdag vandt 3-0 over svenske Östersunds FK

Minusgrader og kunstgræs. Jovist, det kan godt blive koldt i England. Men kunstgræs er ikke noget man ser ofte på højt niveau på de kanter, og derfor var Arsenal-manager Arsène Wenger også svært tilfreds med spillernes præstation, da man torsdag aften vandt med 3-0 på kunstgræsbanen på Jämtkraft Arena i Östersund. Det fortalte han efter kampen til BBC.

- Jeg synes, vi tilpassede os rigtig godt til banen. Men Östersund var måske lidt nervøse i starten, og det tog vi fordel af. 

Danny Welbeck fik en sjælden start for Arsenal, og også han havde været nervøs for at spille på det anderledes underlag. Han har nemlig haft dårlige erfaringer med det tidligere.

- Jeg har haft skader på det før. Du hører alle mulige historier om at spille den den type baner. Det var en lille smule hårdt.

Arsène Wenger og Danny Welbeck kan dog glæde sig over, at kampene på kunstgræs er overstået for denne gang. Returopgøret spilles på græstæppet på Emirates Stadium i næste uge, og meget skal gå galt, hvis ikke the Gunners skal sikre sig en plads i Europa Leagues 1/8-finaler.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.