Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Tim Sparv-rygte er taktisk spil

Tim Sparv er ikke på vej til Malmö FF, skriver svensk avis. Midtbanespilleren vil gerne forlænge med FC Midtjylland.

De svenske mestre fra Malmö FF har været sat i forbindelse med FC Midtjylland-profilen Tim Sparv, der har kontraktudløb efter denne sæson. Transfervinduet er stadig åbent i Sverige, så storklubben på den anden side af Øresund kan i teorien stadig slå kløerne i den finske midtbanemand.

Det kommer dog ikke til at ske, skriver Expressen.

Ifølge den svenske avis er det ganske vist, at Tim Sparv er på blokken i Malmö FF, men en transfer er ingenlunde på trapperne. Expressen erfarer, at Malmö FF i stedet er blevet en brik i et taktisk spil mellem Tim Sparv og FC Midtjylland. Finnens kontrakt udløber som nævnt efter denne sæson, og han skal være meget interesseret i at forlænge. Inden han skal til forhandlingsbordet med FCM, vil det bestemt være til hans fordel, hvis der florerer rygter om Malmö FF.

Tim Sparv understregede for nyligt over for det svenske medie Yle Sporten, at han gerne vil have fremtiden på plads hurtigst muligt.

- Vi har en dialog, og så må vi se, hvad det fører til. Man forsøger at planlægge lidt og træffe beslutninger. I min alder vil jeg helst ikke gå rundt i juni og ikke have noget på plads, sagde FC Midtjylland-profilen.

Tim Sparv spillede alle 90 minutter, da FC Midtjylland i søndags besejrede FC København med 3-1. Han fylder 31 i dag, tirsdag. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.