Video : Tipsbladet
Superliga

Bo H. om kritik fra Martin Jørgensen: Han skal have kærlighed

Bo Henriksen og Martin Jørgensen har inviteret hinanden til fodboldkampe, efter at den tidligere landsholdspiller langede ud efter AC Horsens' spillestil.

Der var nok ikke mange, der før denne sæson kunne forudse, at AC Horsens ville befinde sig over FC København på en 4. plads i Superligaen efter 21 spillerunder. 

Bo Henriksens mandskab har kun tabt én enkelt kamp på hjemmebane og generelt gjort livet svært for mere eller mindre alle modstandere i denne sæson, men spillestilen har undervejs været kritiseret for ikke at være underholdende nok.  

Senest af den tidligere landsholdspiller Martin Jørgensen, der i weekendens udgave af Onside på TV3 Sport, fortalte, at han ikke håber at se AC Horsens i top seks, når grundspillet får sin ende efter den 26. spillerunde. 

Tirsdag aften medvirkede Bo Henriksen så i fodboldmagasinet Fodbold med Horup på TV2 Østjylland, hvor han med et smil på læben svarede igen på kritikken:

- Hvis det er Martins eneste håb i livet, at vi ikke skal komme med i top 6, så er det jo lidt synd for ham. Jeg har ondt af ham, så han skal have kærlighed. Man er jo nødt til at omfavne mennesker, der ikke har mere håb end det.

- Jeg har jo ikke noget problem med, at mennesker har meninger og holdninger. De må jo sige hvad som helst. Det er jo morsomt, det han render rundt og siger. At det måske ikke er så sagligt i min optik er jo noget andet. Og det kan måske også virke lidt som om, han ikke har set vores kampe, lød det fra Bo Henriksen, der derfor valgte at give Martin Jørgensen VIP-billetter til de næste fire hjemmekampe på CASA Arena Horsens.

Martin Jørgensen blev glad for billetterne og kvitterede for gaven ved at invitere Horsens-træneren med på en fodboldtur i Europa.

Den tidligere landsholdspiller får allerede på fredag mulighed for at gøre brug af sin gave, når AC Horsens får besøg af Randers FC hjemme på CASA Arena.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.