Conte kræver VAR indført efter nederlag til United
Foto: Getty Images
Premier League

Conte kræver VAR indført efter nederlag til United

Antonio Conte var efter kampen mod Manchester United bestemt ikke tilfreds med, at Morata formodentlig blev snydt for et mål.

Chelsea tabte søndag eftermiddag med 1-2 til Manchester United. Her havde Chelseas Alvaro Morata undervejs bolden i kassen, men det blev annulleret for offside. TV-billederne viste da også, at det var en meget tæt afgørelse af dommer-teamet, da den spanske angriber mere eller mindre var på linje med Uniteds Smalling.

London-klubbens italienske manager Antonio Conte har muligvis kigget mod hjemlandet for at finde på idéer, der kan komme den slags tvivl til livs. Han vil nemlig have video-dommere til at assistere ved den slags. Præcis som man gør det i Serie A.

Det fortæller Conte i et interview med Sky Sports.

- Jeg synes, at et uafgjort resultat havde været retfærdigt, men nu taler vi om et nederlag. Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke så situationen, men hvis du siger, at Morata ikke var offside, så tænker jeg, at VAR (video assistent referee red.) er meget vigtigt. Særligt her i England. Der er mange momenter i kampen, som kunne trænge til et ekstra tjek, siger Chelsea-manageren.

Med nederlaget er Chelsea faldet ud af top fire, der giver adgang til Champions League. De er på femtepladsen med to point op til Christian Eriksens Tottenham. 

I næste runde skal Chelsea møde topholdet fra Manchester City.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.