Video : Tipsbladet
Generelle

Marcondes om at dele vandene: Jeg havde mange 'haters' i Danmark

Mens Emiliano Marcondes følte fansenes kærlighed, da han var i FC Nordsjælland, fornemmede han også, at han delte vandene. Men det er en del af hans spillestil at irritere modstanderne.

En af efterårets helt store oplevelser i Superligaen var Emiliano Marcondes. FC Nordsjælland manglede en topscorer, efter Marcus Ingvartsen gik til belgisk fodbold, og ind i det tomrum trådte Marcondes med 17 mål på én halvsæson.

Blandt andet derfor var han vældig populær blandt FCN-fansene, men det fleste Superliga-tilskuere har nok bemærket, at offensivspilleren ikke var lige populær alle steder. Marcondes var en karakter, som mange elskede at hade, og det fornemmede han også selv.

I et interview med sin nye klub, Brentfords, hjemmeside fortæller Marcondes om fodboldkulturen i Danmark og kommer ind på, hvordan han selv blev opfattet.

- Mens der var mange fans, som gav mig meget kærlighed, var der i sidste ende også mange haters i Danmark. Jeg kan lide begge sider; jeg er en spiller, som nyder at interagere med tilhængerne. Jeg vil ikke være en kedelig fodboldspiller, jeg vil irritere modstanderne, hvilket kan få fans til ikke at kunne lide mig, siger Marcondes.

- Mens fodbold i England er fysisk, virker folk en smule bange for at blive skadet. Der er en chance for, at Sergi Canós' tackling mod Derby ikke engang ville have været et frispark i Danmark. Jeg var i chok, da han fik rødt kort, for det er normalt, at man går hårdt ind i en fifty-fifty-tackling. Jeg har fået at vide at tage den lidt med ro til træning, hvad angår tacklinger!

Det er ikke den eneste del af træningen, som Emiliano Marcondes har fået besked på at skære ned på. I et stort interview med tipsbladet.dk i sidste uge fortalte den 22-årige offensivspiller, at trænerne i Brentford siger, at han skal holde igen med selvtræningen.

- Jeg har fået at vide, at jeg nok træner for meget. Det er især fysioterapeuterne, der siger det. Men sådan er jeg, og så er jeg ligeglad med, at der kan blive set lidt skævt til én - det har jeg prøvet før. Jeg ved, at en masse træning er med til at holde mig skarp, og det motiverer mig hver eneste dag. Jeg kender min krop, så jeg ved også, hvad jeg kan tage, sagde Marcondes.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.