Salah i one man-show: Liverpool slog tandløse Watford

Liverpool havde ingen problemer mod Watford og tog en sikker sejr på 5-0.

Efter en underholdende 3-3-kamp i starten af sæsonen stod Liverpool og Watford igen overfor hinanden lørdag aften, og med sidste uges nederlag til Manchester United var det vigtigt for Liverpool at få fuldt udbytte i dag.

Liverpool fik da også en sand drømmestart, hvor Mohamed Salah tryllede og med en højrebensafslutning snød målmanden og sendte bolden i kassen til 1-0.

Liverpool fortsatte med at dominere kampen, og Watford lignede et hold uden bare en flig af selvtillid.

Kort før pausetid lagde Andrew Robertson bolden indover til Mohamed Salah, og han svigtede ikke og scorede kampens andet mål.

Lige i første halvleg skulle Liverpool blot bruge fire minutter efter pausen på at score. Mohamed Salah sendte et indlæg ind til Roberto Firmino, der i skorpionstil snittede bolden ind i målet.

Et kvarter før tid fuldendte Mohamed Salah sit hattrick, da han fumlede bolden ind til 4-0, og få minutter senere gjorde Salah det til 5-0.

Flere mål kom der ikke i kampen, og så kunne Liverpoolgå fra banen med en sejr på 5-0.