Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FCK-spiller har afvist et skifte til svensk traditionsklub

Han har tidligere været en profil på holdet i FC København, men nu er han langt fra holdet i FCK.

Youssef Toutouh har længe ønsket at komme væk fra FC København, men det store skifte til en klub i udlandet lader fortsat vente på sig, og det er umiddelbart svært at se, hvordan det skulle kunne ske nu, hvor midtbanespilleren slet ikke spiller for FCK og ikke har gjort det i mange måneder.

Den 25-årige FCK-spiller har tidligere været fast mand på førsteholdet, men han har ikke spillet for FCK siden november, og han kommer heller ikke til at spille for klubbens førstehold i foråret.

Det er Ekstra Bladet, der skriver, at klubben ganske enkelt har fjernet Youssef Toutouh fra den liste med registerede spillere, man skal indgive til DBU. Det betyder, at den 25-årige midtbanespiller ikke kan er aktuel for førsteholdet i foråret.

Hvad der også er interessant er, at han ifølge Ekstra Bladet har takket nej til et skifte til IFK Göteborg, som skulle have stået klar til at give Toutouh en ny start og sikkert også masser af fast spilletid. Dermed ser det ud til at blive et par lange måneder for Toutouh, hvis aftale med FCK udløber til sommer, hvor han så vil være fri til at finde en ny arbejdsgiver.

Allerede i sommeren 2017 var der tale om muligheden for et salg af Youssef Toutouh. En tale, der blev gentaget i januar. FCK har dog ikke solgt midtbanespilleren, der i stedet må bruge resten af foråret på at spille reserveholdsfodbold for FCK.

Noget af en nedtur for en spiller, der for et år siden var fast mand på det FCK-hold, der vandt både Superligaen og DBU Pokalen, og som nåede ottendedelsfinalen i Europa League, hvor Ajax blev endestationen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.