Video : Tipsbladet
Benelux

Rolig Lasse Schöne: Har altid haft gode dialoger med Overmars

Lasse Schöne har godt et år tilbage af sin kontrakt med Ajax, og han bekymrer sig ikke over fremtiden.

Lasse Schöne skiftede til AFC Ajax fra NEC Nijmegen i 2012, og lige siden har den danske landsholdsspiller boltret sig i den hollandske hovedstad. I næste sæson kommer han formentlig også til at iklæde sig den rød-hvide trøje.

31-årige Schönes kontrakt med Ajax udløber i sommeren 2019, og dermed er han ved at nå til det punkt, hvor klub og spiller plejer at sætte sig sammen. Enten forlænges kontrakten, eller også kigges der på en transfer, så klubben kan få penge i kassen.

Når man har rundet de 30, gælder dog andre regler, fastslår Lasse Schöne.

- Det er rigtigt, at det er sådan med unge spillere. Men jeg er 31 og har altid haft gode dialoger med Marc Overmars (Ajaxs sportsdirektør, red.) om mine kontraktforlængelser. Ved min seneste faldt det på plads meget sent, uden at jeg på noget tidspunkt slog i bordet. Jeg har det godt her, og først og fremmest fokuserer jeg på resten af indeværende sæson, siger Lasse Schöne til Ajax Life.

Han vil ikke udelukke, at han på et tidspunkt søger andre græsgange end de, der tilbydes i Amsterdam.

- Jeg bruger min fornemmelse meget i sådanne situationer. Og så har min familie en vigtig stemme. Det nytter ikke noget at sige "jeg vil spille der og der". Hvis det ikke lykkes i sidste ende, bliver man bare skuffet. Og jeg er ikke en spiller, der kan vælge og vrage mellem alle klubber. Men selv på min 31 års fødselsdag kan jeg fortsætte med at drømme, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Lasse Schöne har spillet en stor sæson for Ajax og står blandt andet noteret for 10 mål i ligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.