Bedst og værste: Rinne reddede AaB
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Bedst og værste: Rinne reddede AaB

AaB vandt søndag med 2-0 over AC Horsens, og Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

AaB - AC Horsens 2-0 (0-0)
1-0 Kasper Pedersen '70
2-0 Kasper Kusk '90+3

Kampens bedste:

AaB:
Der var ikke mange fra AaB, som havde en specielt god dag på kontoret, men det havde Jacob Rinne, der blandt andet diskede op med en flot og meget vigtig redning i anden halvleg efter et farligt forsøg fra Delphin Tshiembe. Dér viste han virkelig sit værd for den nordjyske klub, og redningen var ligeså vigtigt som et mål.

AC Horsens:
Simon Okosun er en jernmand, der bare bliver ved og ved i kampene. Han havde foruden det store arbejdsraseri også et farligt forsøg på overliggeren. Indskiftede Mikkel Qvist havde også en del plusser i bogen på baggrund af sine imponerende indkast.

Kampens værste:
Pavol Safranko havde svært ved at sætte sig igennem i kampen overfor Horsens-forsvaret, og hans svigtede i det offensive spil, da Pohl måtte gå ud med en skade meget tidligt i kampen. Dog lykkedes det for nordjyderne at få sejren.

Kampens detalje:
AaB's fans holdt mund i store dele af kampen som protest mod klubbens seneste resultater. Samtidig blev der sat bannere op, som bestemt slog fast, at de ikke var tilfredse. Men 1-0-målet fik dem i gang igen - og ved 2-0 holdt de sig bestemt heller ikke tilbage.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.