Officielt: Rønnow skifter til Frankfurt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Officielt: Rønnow skifter til Frankfurt

Frederik Rønnow skifter til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt for 21 millioner kroner.

Frederik Rønnows tid i Brøndby IF lakker mod enden, da Brøndby mandag aften har kunne offentliggøre, at klubben har solgt målmanden til den tyske Bundesliga-klub Eintracht Frankfurt.

Det er et skifte, som træder i kraft 1. juli 2018, lyder det i den selskabsmeddelelse, som BIF har sendt ud, ligesom den tyske klub også har meldt ud, at lægetjekket er bestået.

Salgsprisen er på godt 21 millioner kroner, og derfor vil handlen have en positiv indvirkning på årets resultat før skat på omkring 19 millioner kroner. Derudover kan der komme bonusser til, hvis han opfylder forskellige punkter.

Frederik Rønnow har i denne sæson tidligere fået opmærksomhed fra Premier League-klubben Crystal Palace, men valget er i sidste ende altså blevet Bundesligaen, hvor han fra næste sæson skal tørne ud. 

Brøndby-målmanden kom til Vestegnen fra AC Horsens tilbage i 2015. Han har desuden spillet seks kampe for det danske A-landshold og en række for diverse U-landshold.

Eintracht Frankfurt ligger pt på syvendepladsen i Bundesligaen, men er stadig inde i kampen om pladser til både Europa League og Champions League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.