Video : Tipsbladet
La Liga

Sevilla-profil: Vi er ikke bange for Barca

Pablo Sarabia understreger, at Sevilla ikke er bange for FC Barcelona, når de tørner sammen i den spanske pokalfinale på lørdag.

Da Sevilla og FC Barcelona tørnede sammen i La Liga for et par uger siden, var Sevilla tæt på at besejre catalanerne, og to minutter inden slutfløjtet var de foran med 2-0. To hurtige mål af Luis Suarez og Lionel Messi forpurrede dog sejren.

På lørdag møder de hinanden så hinanden igen, og denne gang er det i den spanske pokalfinale. Men på trods af skuffelsen fra sidste indbyrdes møde, er Sevilla ikke bange for Lionel Messi og co.

Det understreger midtbaneprofilen Pablo Sarabia ifølge klubbens egen hjemmeside. 

- Alt kan ske i en kamp som denne. De mindste detaljer kan gøre forskellen, og vi vil forsøge at være fokuserede hele kampen.

- Vi er slet ikke bange. Vi vil prøve at sætte vores egne våben i scene og få Barcelona til at føle sig utilpasse i alle spillets aspekter. Vi har en fantastisk chance for at vinde endnu en titel til Sevilla, og vi skal slutte sæsonen med en positiv oplevelse, fortæller Sarabia, der medgiver, at de ikke har haft en god sæson i La Liga.

Sevilla er i øjeblikket på syvendepladsen i La Liga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.